kantoorfoto

Welkom bij immo & cie online

Olivier en Daniël De Landtsheer staan steeds ter uwer beschikking! Bekijk vrijblijvend onze uitgebreide vastgoedportefeuille en wie weet staat het eigendom van uw dromen hier wel tussen. Veel succes! Meer info aangaande immo & cie, verder op deze website.

Reeds 15 jaar staan wij ter uwer beschikking!Wegens uitgebreid klantenbestand en daaruit volgend snelle verkoop en verhuur zijn wij op zoek naar nieuwe eigendommen te koop en te huur.

Vanaf nu biedt immo & cie een extra vernieuwde service; VASTGOEDSTYLING. Het professioneel verkoopklaar maken van uw woning waardoor wij uw woning nog sneller verkopen!

Wenst u een gratis waardebepaling van uw eigendom?Dan bent U bij ons aan het goede adres. Contacteer ons voor vrijblijvende afspraak.

GEEN PRESTATIE IS GEEN ERELOON!!!immo & cie, reeds 15 jaar de kortste weg naar een geslaagde vastgoedtransactie!

Wij zijn erkend vastgoedmakelaar en dus onderworpen aan bepaalde wetten, deze zijn er enkel en alleen ter bescherming van de particulieren.


Snelzoeken

Pand in de kijker

pandindekijker

Gezellige villa op topligging!


Uitzonderlijke gelegen eigendom op de Heide van Waasmunster. Voor mensen die van absolute rust houden is deze villa in fermettestijl perfect. Inkomhal, ruime liv circa 60 m². Aparte inger kkn met bijhorende berg. 3 slpks, badk en mezannine/bureel/loungeru


meer info