Charmante franse woning/ Chambre d'hôtes

Vraagprijs: € 275 000 CUZORN lieu dit Melis
Deze authentieke franse eigendom, vlak bij de Dordogne bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw, gelegen in een rustige groene omgeving. Het perceel is 8000m²

Het hoofdgebouw is als volgt ingedeeld: een grote keuken (onlangs gerenoveerd), een eetkamer, woonkamer met open haard met een houtkachel. Er is vanuit de woonkamer een trap die leidt naar een slaapkamer (met airco) en badkamer. Een tweede slaapkamer met een apart toilet en een inloopdouche ( gerenoveerd vorig jaar).
Het tweede huis bevat een grote kamer (airco) met mezzanine en eigen douche en toilet. Daarbij is er ook een studio met een woonkamer en op verdiep een slaapkamer (met airconditioning), een badkamer + WC. Deze twee delen hebben elk hun eigen ingang. Er is ook een bijkeuken en een berging. Tussen de twee gebouwen is er een mooie binnenplaats met terras en tuin.
Hoger in het midden van het bos ligt er een prachtig zwembad (12x4m) met een nieuw gebouw bestaande uit een toilet, kleedkamer, douches, en de technische ruimte van het zwembad.
Het ... dorp ligt op 5 minuten rijden. Op 7km vindt u winkels, restaurants, scholen, ziekenhuis,... Lees meer Verberg